Skip links


All On Us

Enjoy FREE DELIVERY when you purchase more than RM150

Return & Refund Guarantee

Shop stress-free with us

IBG or Credit Card

Pay with your preferred method



Get Rewards

Collect points for every purchase you made

Shop by Category

Because we know just how hard it is to get the size, color and even the garment right in the fashion.


KAFTAN


Tudung Sarung


telekung


shawl

Latest Collection

Because we know just how hard it is to get the size, color and even the garment right in the fashion.

Subscribe and get 10% off your first purchase.



Ada yg dah teka ke semalam apa koleksi yang akan b
Ada yg dah teka ke semalam apa koleksi yang akan buat comeback tu? Ok Kak Ton bagi another hint malam ni 😉
#marshmallowscarf #comingsoon


Apa yg lain tudung sarung Maryam dgn tudung sarung
Apa yg lain tudung sarung Maryam dgn tudung sarung yg lain ialah Maryam ni ada pelapik dagu. Dari awal dulu mmg pelapik dagu ni buat ramai yg tertawan 😍
Tak rasa tercekik, tak rasa ketat. Org kata selesa ngam-ngam. Material pula stretchable. Itu yg ramai duk repeat order
Uols team baru nak try atau team dah ada Maryam berhelai-helai? 🤭😂
#marshmallowscarf #maryam #tudungsarung #superselesa


Be grateful, be thankful. Assalamualaikum & happy
Be grateful, be thankful. Assalamualaikum & happy Sunday 🤗


Are you excited? 👀 The last time dia muncul bul
Are you excited? 👀 The last time dia muncul bulan 2 atau 3 haritu. Kalini dia buat comeback. Stay tuned ok.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#coming soon #marshmallowscarf #lebihdariselesa


The basic, the better. Betul tak? Kalau balik kamp
The basic, the better. Betul tak? Kalau balik kampung atau ada gathering dgn family, mmg Stella Kaftan ni jadi uniform Kak Ton tau. Tak payah nak fikir pape dah. Sarung je, good to go! Selesa pun selesa kan.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dah grab ke belum Stella Kaftan dgn harga promo? 👀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#marshmallowscarf #stella #kaftan #lebihdariselesa


Load More…